'SEC Formu NSAR-A' nedir?



SEC Formu NSAR-A, yatırım yönetim şirketlerinin mali yıllarının ilk altı ayında, NSAR formu dosyalama zorunluluğunun bir parçası olarak kayıtlı olan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yarı yıllık bir dosyalamadır.Ne Zaman Emekli OlurumKayıtlı yatırım yönetimi şirketlerine özgü olan NSAR, şirketlerin yıllık ve / veya yarı yıllık hissedar raporlarında yer alan bazı finansal bilgileri (hisse satışı, portföy devir hızı vb.) Açıklamasını istemiştir.

Sıradaki
SEC Formu N-SAR
SEC Formu 15
SEC Formu T-4
SEC Form NQ
'SEC Form NSAR-A' AŞAĞI AŞAĞI
SEC Formu NSAR-A ve ilgili tüm başvuruları 1940 tarihli Yatırım Şirketleri Yasası'nın 30. Bölümü ve 1934 tarihli Menkul Kıymetler Borsası Kanunu'nun 13 ve 15 (d) bölümleri kapsamında ele alınmıştır .Ne Zaman Emekli OlurumBu yatırım şirketleri ve SEC ile yarı yıllık ve yıllık raporları dosyalamak için güven gerektirir.

Yatırım Şirketi Raporlaması Modernizasyonu
Ekim 2016'da SEC, yatırım şirketi raporlamasını modernleştirmeyi amaçlayan değişiklikler önerdi; Aralık 2017'de önerilen değişiklikleri revize etti. 1 Haziran 2018 tarihinden itibaren Form N-SAR ve bununla bağlantılı dosyalamaların artık yatırım şirketleri tarafından yapılmasına gerek kalmayacak, ancak SEC hala Form N-SAR'ı kabul edecek ve değişiklikler Önceden dosyalanmış Formlar N-SAR, 1 Haziran 2019'a kadar. Form N-SAR, Form N-CEN ile değiştirildi.

Form N-CEN, Form N-SAR'da bulunan eski öğeleri değiştirir veya ortadan kaldırır, ancak uzun süredir geçersiz olan Form N-SAR ve ilgili dosyaları ile aynı içeriğin çoğundan oluşur. Tüm kayıtlı yatırım şirketlerinin Forms N-CEN'i XML formatında dosyalaması gerekecektir. Form N-CEN, Ne Zaman Emekli Olurumsöz konusu fon için mali yıl sonu tarihinden itibaren 75 gün içinde dosyalanmalıdır. Bununla birlikte, Form N-CEN'in uyum tarihi (1 Haziran 2018) tarihinden önce mali yılsonu tarihine sahip olan fonlar, bir sonraki mali yılın sonuna kadar ilk Form N-CEN dosyalamalarını yapmak zorunda değildir. Bu nedenle, örneğin, bir fonun mali yıl sonu tarihi 31 Mayıs ise, 1 Mayıs 2019'dan sonra 75 gün içinde ilk Form N-CEN dosyalama işlemini yapmasına gerek yoktur. Ancak, bir fonun mali yıl sonu tarihi ise 1 Haziran'da, 1 Haziran 2018 tarihinden itibaren 75 gün içinde ilk Form N-CEN dosyasını yayınlaması gerekiyor, çünkü 1 Haziran uyum tarihi.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Varlık Değerleme Değerlendirmesi (AVR)' TANIMI

Desmond Tutu kim?

İngiltere neden euroyu kullanmıyor?