Fatshionista nedir?



Bir fatshionista aşırı kilolu ve modaya uygun bir kıyafet. Fatshionistalar dünyanın pek çok köşesinde bulunabilir, trendleri belirleyebilir ve daha dolgun figürler ve daha büyük bedenler giymenin şık yollarını gösterebilir. Modaya uygun giyinmenin yanı sıra, fatshionistas da modayı takip eder ve moda endüstrisinde ortaya çıkmakta olan trendlere ayak uydurur . Bazıları, moda endNe Zaman Emekli Olurumüstrisinde çalışabilir, koleksiyonlar tasarlayabilir, pist gösterileri düzenleyebilir ve trendleri izleyebilir, böylece şirketlerin en yeni ve en büyük seviyelere ulaşmasını sağlayabilirler.

“Fatshionista” terimi, “şişman” ve “ fashionista ” nın bir portesidir ve modaya uygun ve modaya uyan herhangi bir boyuttaki birini tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Bazı aşırı kilolu insanlar “moda” olarak adlandırılmayı tercih ederler çünkü “şişman” saldırganlık terimini bulurlar. Diğerleri, “şişmanlık” daki “şişman” ı vurgulamak, aşırı kilolu olmanın kişinin modaya dönüşmesini engellemediğini ve daha büyük erkeklerin ve kadınların her birinin daha ince benzerleri kadar şık, şık ve şık olabileceğini vurgulamak ister.

ilan
Modası fazla kiloluyken giyinmek büyük bir zorluk olabilir. Pek çok önde gelen tasarımcı, artı boyutlu hatlar sunmuyor ya da zayıf tasarımlı, artı boyutlu çizgiler sunuyor. Aşırı kilolu erkekler ve kadınlar, tıpkı ince insanların yaptığı gibi çok çeşitli vücut tiplerine sahiptir ve sadece giysilerin boyutlandırılması, daha büyük bedenlerin benzersiz ihtiyaçlarını karşılamamaktadır. Bunu tanıyan tasarımcılar kendilerini çok kârlı bir konumda bulabilirler; çünkü bir fatshioNe Zaman Emekli Olurumnista, daha küçük bedenleri olan diğer moda-bilinçli insanlar gibi yüksek kaliteli giysiler için para harcamaktan mutluluk duyar.

Fatshionista'lar bazen kendi kıyafetlerini diker ya da ticari olarak üretilen kıyafetleri şekilleri üzerinde göstermeye çalışırlar. Diğerleri, artı büyüklükteki hatlarla şirketler tarafından sunulan teklifleri, mükemmel giysiyi ararken ve web sitelerinde birçok alışveriş ipucu ve ipucu ile avlanır. Aşırı kilolu cisimlere uyarlanmış giysiler yaratan tasarımcılar, özellikle de koleksiyonları, elma ve armut gibi vücut türlerine böldüklerinde, insanların bedenleri için en seçkin kıyafetlere girmelerine izin verdiğinde, son derece popülerdir.

Bir fatshionista'nın tadı yaygın olarak değişebilir. Çoğu insan, vücudunun ince kesimli ya da hoş bir baldır gibi özellikle düşkün olduklarını vurgulamaya odaklanır. Bir kilolu vücudu şık bir şekilde giymeyi öğrenmek, ilk baştaNe Zaman Emekli Olurum zor olabilir. Pek çok insan büyük bedenlerin vücutlarını saklamak için gevşek giysiler giymesi gerektiğini düşünür, ama aslında bu giysiler bir kişinin fazla kilolu olduğu gerçeğini vurgulayabilirken, uygun şekilde giyilen giysiler özenle seçildiğinde daha şık ve zarif görünebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Varlık Değerleme Değerlendirmesi (AVR)' TANIMI

Desmond Tutu kim?

İngiltere neden euroyu kullanmıyor?