Hazine Uluslararası Sermayesi - TIC' TANIMI



Hazine Uluslararası Sermayesi (TIC) verileri, ABD'ye ve ABD dışına portföy sermayesi akışlarını ve ABD ile yabancı sakinler arasında ortaya çıkan pozisyonları ölçer. Veriler, ABD Hazinesi tarafından derlenmekte ve yayınlanmakta olup, aynı zamanda ABD'nin Ödemeler Dengesi verisine bir girdi olarak Ne Zaman Emekli OlurumAnaliz Bürosu tarafından da kullanılmaktadır . TIC verileri, ABD dolarının yönünü anlamaya ve tahmin etmeye yardımcı olacak ekonomik bir gösterge olarak kullanılır.

Sıradaki
Hazine Bütçesi
30 Yıllık Hazine
Bir Günlük Sertifika
'Hazine Uluslararası Sermayesi - TIC' BREAKING
Resmi olarak, Hazine Uluslararası Sermaye (TIC) raporlama sistemi, ABD hükümetinin doğrudan yatırımlar ve sonuçta ortaya çıkan sınır ötesi hak talepleri ve yükümlülükleri hariç olmak üzere, Amerika Birleşik Devletleri içine ve dışına sermaye akışı hakkındaki veri kaynağıdır . ABD'de yaşayanlar arasında yabancı bankaların ABD şubeleri bulunurken, yabancıların ABD bankalarının açık deniz şubeleri bulunmaktadır. Bilgi bankalar ve diğer mevduat kurumları ve menkul kıymetler komisyoncuları ve bayileri de dahil olmak üzere ABD'de bir dizi kurumdan toplanır. Menkul kıymet işlemleri ile ilgili veriler aylık olarak kayıt altına alınmakta ve üçer aylık dönemlerde sınır ötesi pozisyon ve türev sözleşmeleri kaydedilmektedir.

Bu nedenle, TIC verileri net yabancı portföy yatırım akışlarının ABD'ye olan etkilerini özetlemektedir. Bu, önemli bir ekonomik gösterge olarak kabul edilmektedir, çünkü diğer ödemeler dengesi göstergesinde olduğu gibi, ABD doları cinsinden geçmişteki hareketleri açıklamaya yardımcı olabilir (veriler Yaklaşık 6 haftalık bir gecikme ile piyasaya sürüldü ve doların gelecekteki yönünü tahmin etmek için kullanılacak bilgileri sağlayın. Benzer şekilde, veriler ayrıca, özellikle önemli bir gösterge olarak kabul edilen ABD Hazineleri için net Ne Zaman Emekli Olurumtalebe odaklanarak, TIC raporunda detaylandırılmış menkul kıymetlere yönelik fiyat hareketleri ve net talep analizlerine yardımcı olmaktadır . Bu veriler, ABD Hazine pazarındaki fiyat hareketlerini de etkileyebilir.

Tüm tarafların faaliyetlerini göz önünde bulundurarak, Mart 2018'de 38 milyar dolar net TIC çıkışı vardı. Verilere daha derin bir bakış, menkul kıymet türleri arasında önemli farklılıklar gösterdi. Mart 2018'de 62 milyar $ 'lık uzun vadeli menkul kıymet alımları net olarak gerçekleşmiş ve bu rakam 12 aylık toplamda 572 milyar $' lık bir paya sahip olmuş ve bu rakam önceki yıla göre (12 aydan Mart 2017'ye kadar) 268 milyar dolar olmuştur. Ancak, yabancıların, Mart 2018'de net olarak 10 milyar ABD doları değerinde ABD Hazinesinin net Ne Zaman Emekli Olurumvardı. Yine de, 12 aylık Mart ayından Mart 2018'e kadar ABD Hazine piyasasında 47 milyar dolarlık net girişler vardı. önceki yılda bn.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Varlık Değerleme Değerlendirmesi (AVR)' TANIMI

Desmond Tutu kim?

İngiltere neden euroyu kullanmıyor?