Miami Borsası' NEDİR



Miami Menkul Kıymetler Borsası, Miami, Florida Ne Zaman Emekli Olurum faaliyet gösteren bölgesel bir borsaya başvurur.

Sıradaki
Bölgesel Borsa
Değiş Tokuş
Vadeli İşlemler Borsası
Mezun Güvenlik
'Miami Menkul Kıymetler Borsası' BREAKING
27 Latin Amerika ve Karayip ülkeleri için önemli bir ticaret merkezi olan Miami Borsası, kendisini temsil etmek için MSX4 sembolünü kullanıyor. Finans sektöründeki bireyler, Miami Borsası'nı, Amerika Birleşik Devletleri'nde, ülkenin finansal sermayesi olarak hizmet veren New York şehri dışındaki herhangi bir borsa anlamına gelen bölgesel bir borsada değerlendirmektedir. Miami Menkul Kıymetler Borsası, hisse senetleri, vadeli işlemler ve para birimleri için elektronik ticaret yazılımı ve hizmetleri sağlar, ancak aktif bir ticaret katı değildir.çukurlar ve tüccarlar ile. Elektronik ticaret hizmetleri ile birlikte, Miami Menkul Kıymetler Borsası, özellikle Latin Amerika ve Karayip ülkelerine hizmet veren, dünya çapındaki finans topluluğuna bir dizi işleme ve dağıtım hizmeti sunmaktadır. Her ne kadar tüccarlar oda boyunca anlaşmalar yapan tüccarlar olsa da aktif bir alım satım zemini olmamasına rağmen, borsada emirleri dolduran tüccarlar hala var.

Miami Menkul Kıymetler Borsası ve Bölgesel Menkul Kıymetler Borsası
Miami Menkul Kıymetler Borsası bölgesel borsa işlevi görür . Bir bölgesel borsa, bir ülkenin birincil finans merkezi dışında kamuya açık özkaynakları işlem gören borsalardır. Amerika Birleşik Devletleri'nde, New York şehrinin dışındaki her borsada bölgesel borsa işlevi görmektedir. New York City, Amerika Birleşik Devletleri'nin finans başkenti olarak hizmet vermektedir ve New Ne Zaman Emekli Olurum Borsası'na ev sahipliği yapmaktadır., Nasdaq ve Amerikan Menkul Kıymetler Borsası. New York City'e ev sahipliği yapan birden fazla borsada, New York Borsası, bir ülkenin en önemli borsalarına gönderme yapan bir borsadır. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki birincil pazar olan New York Borsası, New York'taki 24 borsa şirketinin Buttonwood Sözleşmesi'ni imzalamasıyla 1792'de kuruldu. Şimdi New York Borsası, dünyanın en büyük hisse bazlı değişimidir.

Buna karşılık, bölgesel borsa olarak, Miami Borsası, tezgah üstü  menkul kıymetler, Güney ve Orta Amerika pazarlarından elde edilen menkul kıymetler ve ulusal bir takas için kayıt yaptırmak için çok küçük olan yerel şirketlere işlem yapmaktadır. Miami Menkul Kıymetler Borsası'nın yanı sıra, Chicago Borsası ve Jersey Borsası'nda bulunan Ulusal Borsalar da dahil olmak üzere, Amerika Birleşik Ne Zaman Emekli Olurum genelinde çeşitli diğer bölgesel borsalar bulunmaktadır. 1929 yılında 1929 borsa çöküşüne tepki olarak kurulan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, bölge borsalarını denetliyor.

Yorumlar

  1. “Hafta sonunun 4'ünde kiralık bir mülk satın alma fırsatını yakaladım. Bay Lee hızlı yanıt verdi ve ilk kez kiralık bir mülk satın almak için kredi aldığım için, kredi sürecini yürütmeme yardımcı oldu. İyi ve nazik bir kredi veren Bay Lee ile çalışmak harika bir deneyimdi. Bir mülk satın almak veya işletme amacını finanse etmek için kredi aramaktan vazgeçerseniz, Bay Lee size bu tür bir süreçte yardımcı olabilir, burada ayrıntılarını WhatsApp + 1-989-394-3740. / 247officedept@gmail.com! "

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Varlık Değerleme Değerlendirmesi (AVR)' TANIMI

Desmond Tutu kim?

İngiltere neden euroyu kullanmıyor?