Otomatik Tedarikçi Destek Programı


Oto satışlar, ABD'de satılan araçların sayısıdır, ancak bazı istatistiksel raporlar hafif kamyonların satışını da içerir. Otomobil şirketleri, otomobil satışlarını her ayın başında raporlar ve ABD Ticaret Bakanlığı, otomobil ve hafif kamyon satışlarını mevsimsellikten arındırılmış yıllık bazda aylık Ne Zaman Emekli Olurumraporlar . Finansal piyasalar her iki veri setini de yakından izliyor.

Sıradaki
 - ...
Motorlu Taşıt Satışları
Kurtarma
Özel Finans
'Oto Satışlar' AŞAĞI AŞAĞI
Otomobil satışları ABD ekonomisinin gücünün önemli bir göstergesidir. Ticaret Departmanının aylık raporundaki sonuçlar da hükümetin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla ilişkin üç aylık raporuna dahil edildi .

Otomatik Satışların Arkaplanı
Otomobil endüstrisi ABD ekonomisinin önemli bir bileşenidir. Üretim, uzun zamandır General Motors'un “büyük üçü” olan Ford'u ve şu anda Fiat / Chrysler olarak bilinen şeyin hakimiyetinde. Japon otomobil şirketlerinin 1973 OPEC petrol sonra ABD pazarında güçlü yayılmakta yapmaya başladı ambargo itti, petrol fiyatlarını varil başına 12 $ için 3 $ dan. Gaz fiyatlarındaki artış, Toyota, Honda ve Nissan'dan daha küçük ve daha verimli otomobilleri ABD piyasasında ilk kez cazip hale getirdi. 1982'de Honda, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir fabrika açmak için ilk Japon üretici oldu. Toyota ve Nissan yakında takip etti ve 2014'te ABD'de satılan Japon şirketlerinin% 70'i bu tesislerde inşa edildi. Koreli ve Avrupalı ​​üreticiler bunlara katıldı.
Otomobil satışları 2007 yılında yıllık 16.08 Ne Zaman Emekli Olurumbir düşüşle 2009'da 30 yıllık bir düşüşle 10,4 milyon seviyesine geriledi. Mayıs 2015'e kadar, yıllık satışlar, 2000 yılında belirlenen 17,3 milyonluk tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Otomotiv Haber Veri Merkezine göre Mayıs 2018'e göre düzeltilmiş, yıllık satış oranı 16.91 milyon otomobil oldu. Nisan ayında 17.21 milyon, mayıs 2017'de ise 16.82 milyon olarak gerçekleşti. Tipik olarak, yılın en büyük aylarından biri olan SAAR, Ağustos ayında Teksas'takiHurricaneHarvey'in talebi aksattığı sırada SAAR'ın ilk kez 17 milyonun altına düştüğünü belirtti.

Ekonomik önem
Otomotiv endüstrisi, araç imalatına ek olarak bayilik ve Ne Zaman Emekli Olurumtedarikçileri içerecek şekilde geniş çapta tanımlanmıştır. Bir bütün olarak endüstri, herhang



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Varlık Değerleme Değerlendirmesi (AVR)' TANIMI

Desmond Tutu kim?

İngiltere neden euroyu kullanmıyor?