SEC RW Dosyalama' nedir?



SEC'in bir Menkul Kıymet Başvurusu, menkul kıymetlerini SEC ile 1934 Menkul Kıymetler Yasası uyarınca tescil ettirmiş olan şirketler tarafından yapılır. Bu dosyalama, Ne Zaman Emekli Olurumbekleyen menkul kıymetler kaydının resmen çekilmesine yönelik bir taleptir.

Sıradaki
SEC Form AW
SEC Formu SP15D2
Kayıt Hakkı
Yürürlük Tarihi
'SEC RW Dosyalama' AŞAĞI
Kural ve kamu şirketleri izlemesi gereken düzenlemelerin birçoğu ortaya atılmıştır 1933 Senetleri Kanunu ve 1934 Borsalar Kanunu .

SEC RW Dosyalama Kural 477
Form RW, 1933 tarihli Menkul Kıymetler Yasası uyarınca yürürlüğe girmiş olan SEC 477 uyarınca menkul kıymetler kaydının çekilmesinde kullanılır. Bir şirket, tescilin yürürlüğe girmesinden önce ya da stok olmadığı sürece etkin kabul edildikten sonra kayıt beyannamesini geri çekebilir. Ne Zaman Emekli OlurumŞirkette satıldı. SEC personeli, 477 sayılı Kural uyarınca bir para çekme talebinde bulunulmadığını beyan etmemekle birlikte, şirketin tescil beyanından önce kaydın çekilmesine izin vermeli ve yürürlüğe girmeden önce söz konusu beyanda yapılan değişiklikler geri alınabilir.

Kural 477'nin değiştirilmesi
Önceden, 477 sayılı Kural uyarınca kayıttan çekilme talepleri, yalnızca, talebi inceledikten sonra SEC'in, yatırımcıların ve kamuoyunun çıkarlarının en yüksek çıkması için geri çekilmesinin bulunduğunu tespit ederse kabul edilmiştir. Bununla birlikte, 2001'de, SEC, 477 numaralı kuralı, kayıt beyannamelerini geri çekme sürecini hızlandırmak ve tüm kayıt beyanının yürürlüğe girdiği tarihten önce çekilme talebinin yapıldığı beyanların geri çekilmesini hızlandırmak için değiştirmiştir.

Değiştirilen Kural 477, başvuru formunun SEC ile doldurulduğu tarihte, tüm kayıt beyanının yürürlüğe girdiği tarihten önce Form RW'sı dosyalandığı sürece, kayıt beyannamesinin geri çekilmesine karar verileceğini belirtir. SEC, kayıt ettiren dosyalarının RW'nin başvuru sahibine geri Ne Zaman Emekli Olurumçekilme talebinin bildirilmeyeceğini bildirmesi için 15 takvim gününe sahiptir.

Ayrıca, tescil ettirenin, geri çekme talebinin bir parçası olarak, “teklifle bağlantılı olarak hiçbir menkul kıymetin satılmadığını” belirtmesi gerekir. Tescil ettiren, Kural 155 (c) 'ye dayanarak geri çekilmesini talep ediyorsa, başvuruda belirtmelidirler. “Kural 155 (c) 'ye dayanarak bir sonraki özel teklifi üstlenebilirler. Son olarak, geri çekilen kayıt beyanı ve ilgili Form RW, SEC'in kayıtların kamu kayıtlarında kalacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

'Varlık Değerleme Değerlendirmesi (AVR)' TANIMI

Desmond Tutu kim?

İngiltere neden euroyu kullanmıyor?