'Varlık Değerleme Değerlendirmesi (AVR)' TANIMI



Varlık değerleme incelemesi, başarısız bir bankanın varlıklarının değerini tahmin eden bir süreçtir. Varlık değerleme , inceleme işlemi bir düzenleyici kurum bunları satın almak isteyen diğer mali kurumlardan Ne Zaman Emekli Olurumbankanın varlıkları için kabul etmeye istekli olduğunu minimum fiyat ayarlamak için kullanılır.

Sıradaki
Yardımlı Birleşme
Banka Arızası
Sermaye Kaybı Kapsama Oranı
Tasfiye Diferansiyel
AŞAĞIDAKİ DEĞİŞTİRME 'Varlık Değerleme İncelemesi (AVR)'
Varlık değerleme incelemesi, başarısız bir bankanın varlıklarının değerlendiği süreçtir. ABD'de, başarısız olan bir mali kurum , Federal Para Yatırma Sigortası Kurumu'na (FDIC) devredilmekte ve böylece banka mali olarak daha sağlıklı bir kurumla tasfiye edilebilmekte veya birleştirilebilmektedir. Ne Zaman Emekli OlurumKarar süreci, başarısız bankaların varlık ve yükümlülükleri hakkında bilgi toplanmasını, bankanın başarısız olduğu kamu ve diğer mali kurumları bilgilendirmeyi ve başarısız bankayı satın almak için başka mali kurumlar bulmaya çalışmayı içerir. FDIC, diğer bankaların işlemi üstlenmesini sağlamak için sermaye kaybı kapsamı gibi mali yardım sağlayabilir . Amaç tasfiyeyi sona erdirmekmevduat sigorta fonuna en az finansal etkiyle mümkün olan en kısa sürede işlem yapmak .

Başarısız bir finans kurumunun varlıklarının değerini belirlemek, özellikle FDIC, kitapları inceleyene kadar banka ile ilgili karmaşıklıklardan emin olmadığında karmaşık bir çaba olabilir. Düzenleyici, bankanın varlık portföyünün değerini değerlendirir ve atarHer bir kredi grubu türüne bir fiyat. Varlıkları farklı havuzlara ayırarak düzenleyici, farklı havuzları ilgi alanlarına bağlı olarak farklı bankalarla eşleştirebilir. Çoğu bankada krediler gibi geniş bir varlık portföyüne sahip olması nedeniyle varlık değerleme incelemesi, varlıkların değerini tahmin etmek için bir örnekleme yöntemini kullanır. Numune tipik olarak tabakalı Ne Zaman Emekli Olurumbir rastgele örneklemdir ve değerlemenin hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlamak için işlem mümkün olduğunca otomatikleştirilir. Düzenleyici, başarısız bir bankanın en büyük kredilerinin değerini değerlendirmek için daha fazla zaman harcayabilir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Desmond Tutu kim?

İngiltere neden euroyu kullanmıyor?